torstai 18. kesäkuuta 2015

Kuulumisia

Blogi on pysynyt nyt hiljaisena, sillä olen nauttinut rauhassa lomasta  ja käynyt ratsastelemassa oikeilla hevosilla. Lisäksi olen hommannut muutamia muita keppihevosiin liittyviä asioita, joista ensimmäinen tulee tässä.


Pidämme siis Jolien kanssa seuraavat kilpailut 7.8. Kisat tulevat olemaan aika samanlaiset kuin viimeksikin, mutta tällä kertaa meillä ei ole näyttelyitä. Lisäksi esteluokkien määrää on lisätty, sillä esteet olivat viimeksi hyvin suosittuja. Kisailmoitus löytyy täältä. Ilmoitukseen pääsee vain, jos on rekisteröitynyt Skh-foorumille.

Kävin myös toissapäivänä Tallinnassa, jossa suuntasin tietysti heti ensiksi Karnaluksiin. Matkanvarrelta löytyi myös joitakin kangaskauppoja, joissa piti tietysti pistäytyä. Harmikseni en löytänyt Tallinnasta yhtään hyvää kangasta, mutta joitakin harjalankoja sekä nauhoja tarttui mukaani. Mukana reissussa olivat isovanhempani, joiden kanssa kävimme kiertelemässä vanhassakaupungissa ja söimme eräässä kahvilassa leivokset. Lisäksi ostimme jäätelöt.

Olen myös vihdoinkin ehtinyt tehdä jotain arvonnan eteen! Alun perinhän minun oli tarkoitus tehdä vain varustesetti, mutta nyt kun lukijoita onkin kahdenkymmenen sijasta melkein 40, päätin lisäksi tehdä myös toisen palkinnon. Tämä toinen palkinto saikin luvan olla hevonen, sillä varustesettiä aloitettuani ymmärsin, ettei kärsivällisyyteni riittäisi enää toiseen. Laitan arvonnan käyntiin heti, kun olen saanut varusteetkin kokonaan valmiiksi. Tässä kuitenkin jo esimakua hevosesta.


Roduksi itse ajattelin islanninhevosta, mutta tietysti voittaja saa itse päättää.16 kommenttia:

 1. Ooh upea hevonen! ♡.♡
  En malta odottaa arvontaa :,3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hienoa, että heppa miellyttää silmääsi!

   Poista
 2. Ihana ponski :3
  Missä kaupoissa kävit Virossa? Olen menossa taas kolmatta kertaa tänävuonna Viroon, ja olisi kiva tietää missä muuallakin voisi käydä, kun käydään aina vaan Abachanissa ja Karnaluksissa...
  Vastaa sähk. postiin coreyntalli@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva, että pidät!

   Kävin tosiaan Karnaluksin lisäksi Kangadzungel XXL:ssä sekä jossakin kangaskaupassa, jonka nimeä en enää valitettavasti voi muistaa, mutta joka sijaitsi lähellä Karnaluksia. Täältä löytyy ainakin joitakin kauppoja: http://www.tourism.tallinn.ee/fin/fpage/liikkeella/ostokset/kangas_ja_lanka Vastasin myös sähköpostiisi, jotta varmasti huomaisit.

   Kivaa Viron reissua! Toivottavasti tästä oli edes hieman apua!

   Poista
 3. Oi ku on söpö ponski :3 ...

  - KitKatPoni

  VastaaPoista
 4. Ekaa kertaa luen blogiasi, ja onpa tämä tosi hauskaa! :)
  T. Nelliina

  VastaaPoista
 5. Onkos kisat eteläkarjalassa? Ku sit vois ehkä jopa onnistua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti kilpailut pidetään Helsingissä. Toivottavasti löydät kesälle jotkin toiset kivat kisat!

   Poista
  2. No kesällä raveissa tulee kisoja sillointällöin vastaan:-D yleensä lähinnä ne on laukka/ravi lähtöjä joista kaikki saa suklaapatukan XD mut on kivaa nähä myös muita kepsuharrastajia :-)

   Poista
  3. Hyvä, jos edes joitain kilpailuita löytyy! Kannattaa ehdottomasti rekisteröityä Skh-foorumille, niin sieltä löytyy aika monia kisoja ympäri Suomea.

   Poista